1. Haberler
  2. Gündem
  3. Bu kez ne Marmara ne Ege… Oraya ziyaretçi akını var, sakin şehir ünvanlı ilçe güzelliğiyle Antalya’yı solda bırakıyor

Bu kez ne Marmara ne Ege… Oraya ziyaretçi akını var, sakin şehir ünvanlı ilçe güzelliğiyle Antalya’yı solda bırakıyor

featured
service

Türkiye’nin sakin şehri unvanına sahip Perşembe ilçesi 8 ayda yaklaşık 700.000 kişi tarafından ziyaret edildi. Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, ilçeye gelen ziyaretçi sayısının her yıl daha da arttığını dile getirdi.

Perşembe ilçesi doğal yapısı ve muhteşem Denizi ile birçok turisti kendine çekiyor. Turistlerin ilçede En çok ziyaret ettiği noktaları işaret eden Albayrak, Tepeli karabatak kuşlarının nadiren yuva yaptığı ve gümüş renkli martıların yaşam alanı olarak görülen Hoynat Adası ile Yason Burnu’nun ziyaret edildiğini söyledi.

Ramazan ve Kurban Bayramı tatillerinde ve 3 aylık yaz döneminde ziyaretçilerin yoğun olarak Perşembe ilçesine geldiğini belirten Albayrak, ziyarete gelen kişilerin esnafın ilgisinden de memnun kaldığının altını çizdi. Türkiye’nin her yerinde yavaş yavaş artan karavan turizminin Ordu’nun Perşembe ilçesinde de arttığını söyleyen Albayrak, “Elde ettiğimiz verilere göre bu yılın 8 ayında ‘sakin şehir’ ünvanlı ilçemize yaklaşık 700 bin ziyaretçi geldi. Yıl sonu itibarıyla bu rakamın 1 milyona çıkmasını bekliyoruz.” dedi.

Hoynat Adası'na turist ilgisi (Türkiye'deki nadir noktalardan biri) - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

37.000 nüfuslu Perşembe ilçesinin bu kadar ziyaretçi almasının nedenini yapılan yatırımlara bağlayan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi’nin Hoynat Adası çevresinde yaptığı düzenleme ile birlikte Yason Burnu’ndaki iyileştirme çalışmalarının ziyaretçi sayısını arttırdığını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Bu kez ne Marmara ne Ege… Oraya ziyaretçi akını var, sakin şehir ünvanlı ilçe güzelliğiyle Antalya’yı solda bırakıyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz