1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çanakkale’nin Gizli Şifa Noktası: Lapseki’deki Kum Adası’na Yoğun İlgi

Çanakkale’nin Gizli Şifa Noktası: Lapseki’deki Kum Adası’na Yoğun İlgi

featured
service

Yıllardır bu adaya şifa bulmak için gelen ziyaretçiler, kumların iyileştirici etkisinden oldukça memnun. Çanakkale’den gelen 68 yaşındaki Hikmet Topaloğlu, her yıl düzenli olarak Kum Adası’na gelerek ağrılarına çözüm bulduğunu ifade ediyor. Benzer şekilde, 70 yaşındaki Seyfullah Akçay da 15 yıldır bu adada şifa bulduğunu belirtiyor ve romatizmal ağrıları olan herkese Kum Adası’nı tavsiye ediyor. Nuray Aslan ve İbrahim Bağkazar gibi diğer ziyaretçiler de adanın şifalı kumlarından memnuniyetle bahsediyor.

Ziyaretçiler Şifayı Kumda Buluyor

( = window. || []).push({});

Lapseki’nin Çardak beldesinde yer alan Kum Adası, her yıl 25-30 Ağustos tarihleri arasında adeta bir ziyaretçi akınına sahne oluyor. Denizle kara arasında yer alan ve bir köprüyle ulaşım sağlanan bu ada, özellikle romatizmal rahatsızlıklara iyi geldiği düşünülen kumlarıyla ünlü. Kum Adası, küçük bir göletin etrafını çevreleyen bu şifalı kumlar sayesinde, Türkiye’nin dört bir yanından gelen hastalara umut veriyor.

Adanın şifalı kumları

Kum Adası’nın Çekim Gücü Her Geçen Yıl Artıyor

Kum Adası, hem doğal güzellikleri hem de şifalı kumlarıyla ziyaretçilerini büyülemeye devam ediyor. Ağustos ayında adaya gelenler, sadece tatilin keyfini çıkarmakla kalmıyor, aynı zamanda sağlık sorunlarına da çözüm bulma fırsatı yakalıyor. Kum Adası, Lapseki’nin bu şirin beldesini ziyaret edenler için vazgeçilmez bir durak haline gelmiş durumda.

Özet: Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde bulunan Kum Adası, özellikle romatizmal hastalıklara iyi geldiği düşünülen şifalı kumlarıyla her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Ağustos ayının son haftasında yoğun ilgi gören bu ada, Türkiye’nin dört bir yanından gelen hastalara şifa vadediyor. Adanın şifalı kumları, birçok kişinin ağrılarını hafifletirken, adayı ziyaret edenler için unutulmaz bir deneyim sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çanakkale’nin Gizli Şifa Noktası: Lapseki’deki Kum Adası’na Yoğun İlgi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz