1. Haberler
  2. Gündem
  3. Candan Kardeşler Davasında 6 Sanık Tahliye Edildi

Candan Kardeşler Davasında 6 Sanık Tahliye Edildi

service

Sosyal medya fenomenleri Alisya Bahar Candan ve ablası Gülnihal Çiçek’in de aralarında bulunduğu 21 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davasında, Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 6 tuhuklu sanık tahliye edildi.

Duruşma sırasında, Alisya Bahar Candan’ın da bulunduğu bazı tutuklu sanıklar mahkemede hazır bulundu. Ayrıca, Gülnihal Çiçek’in de arasında olduğu bir grup tutuksuz sanık ile müştekiler ve taraf avukatları da salonda yer aldı.

Yapılan beyanlar ve savunmaların ardından mahkeme heyeti, Alisya Bahar Candan ile diğer 5 sanığın tahliye edilmesine karar verdi.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 38 müştekiye yer verilirken, Alisya Bahar Candan ve Gülnihal Çiçek’in de aralarında bulunduğu 21 sanığın organize suç örgütüne üye olmakla suçlandığı belirtildi.

İddianamede, suç örgütünün elebaşları Onur Apaydın ve İlker Oflu’nun dolandırıcılık ve tefecilik yaparak gelir elde etmeyi hedeflediği, “sazan sarmalı” dolandırıcılık yöntemini kullandıkları ifade edildi.

Alisya Bahar Candan hakkında, “suç örgütüne üye olmak” ve “dolandırıcılık” suçlarından 14 yıldan 44 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor. Ablası Gülnihal Çiçek için ise aynı suçlardan 8 yıldan 24 yıla kadar hapis isteniyor. Diğer sanıklar hakkında da farklı suçlardan çeşitli sürelerde hapis cezaları talep ediliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Candan Kardeşler Davasında 6 Sanık Tahliye Edildi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz