1. Haberler
  2. Gündem
  3. Canlı yayında altın tozuyla kahve içen Dilan Polat servetinin kaynağını açıkladı! – Ankaragündem

Canlı yayında altın tozuyla kahve içen Dilan Polat servetinin kaynağını açıkladı! – Ankaragündem

featured
service

Kozmetik sektörüne adım atan ve sık sık gündem olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat katıldığı canlı yayında yaptıkları ve söyledikleri ile yine gündem oldu. Yayına altın tozu getiren Polat “Bu değirmenin suyu nereden geliyor?” sorusunun sorulmasının üzerine servetini nasıl elde ettiğini açıkladı. Dilan Polat, Müge ve Gülşen’in sorusu üzerine üzerindeki kombinin toplam ‘350 bin TL’ olduğunu söyledi. Çantasından altınlı kahve fincanlarını çıkaran Dilan Polat, kahvesini de yanında getirdiği altın tozuyla içti.

Harcamalarına da değinen Polat, “Bazen bir AVM’de günlük 750 bin TL harcıyorum. Her ay 1 milyon TL’lik yardım dağıtıyorum” sözleriyle şaşkınlık yarattı.

İkinci Sayfa sunucularından olan Müge’nin “Herkes şunu merak ediyor. Yola çıktığınızda eşinin çok fazla parası yok, sende de belirli. Siz ne oldu da bu kadar parayı buldunuz? Bu değirmenin suyu nereden geliyor?” diye sormasının üzerine Dilan Polat şu açıklamayı yaptı:

“Aslında bu değirmenin suyu bir anda gelmiyor. Biz Engin’le 18 yıl oldu tanışalı. Evet çok küçükken güzel işler başaramadık ancak biz evlendikten sonra çok çalıştık. Engin ticaret adamı. Benim hayatım boyunca kötü günlerim olmadı. Ben zaten istediğim yere gidiyordum.

Benim dayım zaten çok bilinmiş bir iş adamı. Gebze’de fabrikası var, birçok inşaat yapıyor. Engin askerden geldikten sonra dayım onda o ışığı gördü. Engin çok başarılı ve tuttuğunu koparan bir adam. Ona birkaç iş verdi. Engin alüminyum dış cephe işine girdi.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Canlı yayında altın tozuyla kahve içen Dilan Polat servetinin kaynağını açıkladı! – Ankaragündem
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz