1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cep telefonu alan daraltmasıyla tespit edildi: Narin’den 13 dakika sonra amca ve nevzat yan yana

Cep telefonu alan daraltmasıyla tespit edildi: Narin’den 13 dakika sonra amca ve nevzat yan yana

featured
service

Özellikle Şahin Gözü adı verilen askeri kamera görüntüleri, olayın çözümünde kritik bir rol oynuyor.

Daha önce askeri üs bölgesine ait olan Şahin Gözü kamerasına ait görüntüler TÜBİTAK tarafından 6 kişilik ekiple incelenirken ilk bulgular da gelmeye başladı. Nevzat Bahtiyar’ın, Narin’in cesedini taşıdığı anları itiraf etmesinin ardından, bu görüntülerin de söz konusu itirafla örtüştüğü ortaya çıktı. Aynı bölgedeki bir diğer kamera da, iki kişinin dere kenarında bulunduğunu tespit etti.

Cinayete dair yeni bulgular sadece kamera görüntüleriyle sınırlı kalmadı. Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre; amca Salim Güran ile Nevzat Bahtiyar’ın cep telefonlarının sinyal verileri incelendi ve ilk olarak saat 15.21’de aynı bölgede yakınlaşmaya başladıkları görüldü.

Alan daraltma çalışmasında ikilinin saat 15.28 ila 15.46 arasında yan yana geldiği verilerine ulaşıldı. Verilere göre Salim ve Nevzat’ın 18 dakika boyunca yan yana oldukları düşünülüyor.

Narin Güran, olay günü en son 15.15’te okulun güvenlik kamerasına yakalanmıştı. Bu görüntüden sadece 13 dakika sonra amca Salim Güran ile Nevzat Bahtiyar’ın bir araya geldiği tespit edildi. Bu buluşmanın, Narin’in kısa süre içinde öldürülmesine dair önemli bir ipucu olabileceği düşünülüyor.

Soruşturmada elde edilen tüm veriler, Narin’in kısa sürede öldürüldüğünü ortaya koyuyor. İddialar, genç kızın görmemesi gereken bir olaya şahit olduğu için öldürüldüğü yönünde. TÜBİTAK’ın görüntü analiz raporu, cinayetin aydınlatılmasında kilit rol oynayacak. Yetkililer, soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirtiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cep telefonu alan daraltmasıyla tespit edildi: Narin’den 13 dakika sonra amca ve nevzat yan yana
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz