Çete hesaplaşması ‘komşu’ya taşındı: Suç örgütü mensubu iki kişi Yunanistan’da öldürüldü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suç örgütü lideri Barış Boyun’un 6 adamının geçen yıl Yunanistan’da öldürülmesinden sonra dikkat çeken bir olayın da dün yaşandığı öğrenildi. Bir süre önce Yıldıray Öztürk’ün kardeşi Burak Öztürk öldürüldü. Bu cinayetten kısa süre sonra Öztürk’ü öldüren kişilerin babası öldürüldü.

Kısa süre içinde yaşanan 2 cinayetten sonra dün bir kez daha silahlar konuştu. Yıldıray Öztürk ve Mehmet Baykurt, Pire’nin merkezinde bulunan Paşalimanı’ndaki bir markete girdi.

Halktv.com.tr’den Dinçer Gökçe’nin haberine göre Baykurt ve Öztürk’ün markete girmesinden kısa bir süre sonra silahlı saldırıya uğradılar. Baykurt ve Öztürk hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Olaya ilişkin 1 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi. Türkiye’de yaşanan çatışmanın çeteler arasındaki husumetin birkez daha yurt dışına taşınması olarak değerlendiriliyor.

Öte yandan bir başka suç örgütünün lideri Halil Ay ise geçen yıl ağustos ayında Fransa’da, Barış Boyun ve Daltonlar çetesiyle yaşadığı husumet sonrası öldürülmüştü. Çete grupları arasında yaşanan çatışmalarda Gürcistan ve Abhazya’da da bir çok kişi öldürülmüştü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çete hesaplaşması ‘komşu’ya taşındı: Suç örgütü mensubu iki kişi Yunanistan’da öldürüldü

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz