1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP Altındağ İlçe Başkanlığı’ndan köpek mezarlarına ilişkin açıklama: Sürecin takipçisi olacağız

CHP Altındağ İlçe Başkanlığı’ndan köpek mezarlarına ilişkin açıklama: Sürecin takipçisi olacağız

featured
service

AK Partili Altındağ Belediyesi Veteriner Şube Müdürü Emre Çınar’ın gözaltında olduğunu hatırlatan Urun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Dün geceden beri özenle ve bir o kadar da dehşetle takip ettiğimiz üzere, Altındağ Belediyesi tarafından gerçekleştirildiği iddia edilen ‘hayvan katliamı’na ilişkin olarak, sürecin yakından takipçisi olduğumuzu sizlere ilan ediyoruz.

Niğde’den sonra Ankara… Toplu mezarda 11 köpek cesedi bulundu: 6 kişi gözaltında

Akşam saatlerinde, duyarlı genç bir vatandaşımızın, büyük araçların dorselerinde fark ettiği köpeklerin akıbetini takip etmesi üzerine ortaya çıkan bu elim olay ile ilgili, haber aldığımız andan itibaren; Ankara İl Başkanımız Ümit Erkol ve Ankara Milletvekillerimiz Aliye Timisi Erseven ve Deniz Demir ile sürekli irtibat ve görüşme yaparak şahsım ve İl Başkan Yardımcımız Zafer Gür, Altındağ Belediye Grup Başkanvekilimiz Ülkü Altundaşar ve meclis üyelerimiz Gökçen Benay Birdoğan, Mehmet Çoban; ilçe yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kollarımızdan oluşan geniş bir ekiple, saat 22:30 sularında olay yerine intikal edilmiştir.

Olay yerine varan kadrolarımız, Altındağ Belediyesi’ne ait iş makinalarıyla açıldığı tahmin edilen, yaklaşık 2 katlı bir apartman yüksekliğinde derin ve geniş bir çukur içerisinde, katledilen hayvanları görmüşlerdir.

Betimlerken dahi boğazımıza düğümlenen bu tabloda; çöp poşeti içinde bulunan, kiminin boğazında ip görülen, vücudunda enjektör izleri bulunan, köpek cesetlerinin yer aldığı vahim bir olaya şahit olunmuştur.

İhbarlar üzerine Jandarma Asayiş Ekipleri, Tarım Müdürlüğü’nden veteriner hekimler olay yerine gelmiştir. Barınağın kamera görüntüleri savcılığa teslim edilmiş olup, 7 adet hayvan dostumuz da Keçiören İlçesi Etlik Mahallesi’nde bulunan Veteriner Kontrol Araştırma Enstitüsü’ne gönderilmiştir. Gece 03:30 sularında, bölgede bulunan kadrolarımız olay yerinden ayrılmışlardır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Altındağ İlçe Başkanlığı’ndan köpek mezarlarına ilişkin açıklama: Sürecin takipçisi olacağız
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz