1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut’tan Seçim Açıklamaları

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut’tan Seçim Açıklamaları

service

Burhanettin Bulut, CHP’nin cumhurbaşkanı adayının önümüzdeki seçimlerde Türkiye’nin cumhurbaşkanı olacağını belirterek, “Bugünkü veriler bunu çok net gösteriyor” dedi.

Parti genel merkezinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Bulut, CHP’nin 20. Olağanüstü Kurultayı’nın büyük bir olgunlukla gerçekleştirildiğini belirtti. Kurultayda kabul edilen 28 maddelik tüzük değişikliğine değinen Bulut, en tartışmalı maddenin 52. madde olduğunu ve bunun 36 karşı oyla kabul edildiğini hatırlatarak, “Bu sayı kurultaya yönelik tartışmaların gereksiz olduğunu gösteriyor” ifadesini kullandı.

Bulut, tüzük kurultayında seçim startının verildiğini belirterek, “Seçim sloganımız ‘Var bir çaresi’ olarak belirlendi. Bununla ilgili yeni video çalışmalarımız dijital platformlarda gösterime girecek” şeklinde konuştu.

Parti içi tartışmalara da değinen Bulut, bu süreçlerin kimseye faydası olmadığını ve ülke gündeminin farklı olduğunu vurguladı. Ayrıca, anayasa değişikliği konusunun toplumun gündeminde olmadığını savundu ve iktidarın bu konuyu gündeme getirme amacını eleştirdi.

Erken seçim talebinin halk arasında yüzde 50’nin üzerine çıktığını belirten Bulut, bu durumun gelecek yıl sonbahar aylarında daha da artacağını ifade etti. Bulut, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olma konusundaki belirsizliği yönetme amacıyla zamanlamayı dikkatlice gözeteceklerini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut’tan Seçim Açıklamaları
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz