1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP Lideri Özel, Edirne Milletvekili Ün’ün istifasını istedi

CHP Lideri Özel, Edirne Milletvekili Ün’ün istifasını istedi

featured
service

CHP Genel Başkanı Özel’in, ABD ziyaretinin ardından Türkiye’ye döndükten sonra partisinin Edirne Milletvekili Ediz Ün’ü Ankara’ya çağırmıştı.

CHP Grup Başkanvekilleri ile görüşen Ediz Ün’e, aracında ele geçirilen gümrük kaçağı ürünler nedeni ile soruşturma sürecinin tamamlanana ve hukuki olarak açıklığa kavuşana dek partisinden istifa etmesi gerektiği iletildi.

Edirne Milletvekilimiz Ediz Ün, Grup Başkanvekillerimiz ile bugün bir araya geldi. Görüşme sonrası Ediz Ün istifasını istedi. Hemen ardından CHP’nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden durum ile ilgili yeni gelişme duyurusu yapıldı. Yapılan açıklamaya göre,

“Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’in talimatıyla geçtiğimiz hafta kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin olarak Edirne Milletvekilimiz Ediz Ün, Grup Başkanvekillerimiz ile bugün bir araya gelmiştir. Yapılan görüşmede Sn. Ün, adli süreç tamamlanana kadar partimizden istifa etmeyi talep etmiş, bu talebi uygun görülmüştür. Sn. Ün, adli sürecin sonucuna göre partimize geri dönecektir.”

Edirne’de CHP Milletvekili Ediz Ün’e ait araçta çok sayıda gümrük kaçağı elektronik sigara aparatı ele geçirilmişti.

Ün, söz konusu olaya ilişkin suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı. Ardından Ün’ün olay gecesi direksiyon başında olduğu görüntüler ortaya çıkmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP Lideri Özel, Edirne Milletvekili Ün’ün istifasını istedi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz