1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP lideri Özel’den ‘Gezi’ çağrısı: Bu esaret son bulmalı

CHP lideri Özel’den ‘Gezi’ çağrısı: Bu esaret son bulmalı

featured
service

Özgür Özel’in açıklamalarından önemli başlıklar şöyle;

-Bugün çok sayıda üniversite öğrencimiz aramızda onların rozetlerini yukarıda takacağız. Ailemiz güçlenmeye devam ediyor. Hep birlikte halkın sorunlarını çözmek için mücadele edeceğiz. Gençleri günün ilk konukları olarak odama bekliyorum.

-28 Mayıs 1918’de bağımsızlığına kavuşan Azerbaycan’ı kutluyorum. Atamızdan miras olan dış ilişkilerimizi savunmaya devam edeceğiz. Yurtta barış dünyada barış demeye devam edeceğiz. Gelecekte Türkiye’yi yönetecek iktidar partisiyiz. Azerbaycan’ın Avrupa Konseyi’nde yeniden bulunması için her iki tarafa da sesleniyoruz.

-7 Ekim’den bu yana çoğu çocuk ve kadın 36 bin insan hayatını kaybetti. Uluslararası Adalet Divanı’nın ‘saldırıları durdurun’ çağrısına rağmen saldırılar devam ediyor. Tüm dünya ülkelerini Filistin’i tanımaya çağırıyorum.

-Srebrenitsa katliamını 11 Temmuz’da resmi olarak anmak için tüm partilere davette bulunuyorum. Kanun tekliflerinin bu hafta gündeme alınması istiyoruz.

-Gezi Parkı’nda ağaç katliamına karşı başlayan, çevrenin korunması ve toplumsal gösteri hakkının kullanılmasının 11. yıl dönümü. Buradan Gezi’yi selamlıyorum. Hayatını kaybedenlerin ailelerini selamlıyorum. Gezi birbirini sevenlerin ailesidir.

-Yiğit Ali Ekmekçi, Can Atalay, Mücella Yapıcı, Tayfun Kahraman, Çiğdem Mater, Osman Kavala tutuklu durumdadır. Sayın Erdoğan ve Bahçeli ile yaptığım görüşmelerde hızla çözülmesinin önemini anlattım. Büyük bir hak ihlali vardır. Arkadaşlarımızın içeride tutulması anayasa ihlalidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP lideri Özel’den ‘Gezi’ çağrısı: Bu esaret son bulmalı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz