1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP liderinden Gülşah Durbay açıklaması: ‘Ne feda edecek Gülşah’ımız ne sizden korkacak Özgür Özel var’

CHP liderinden Gülşah Durbay açıklaması: ‘Ne feda edecek Gülşah’ımız ne sizden korkacak Özgür Özel var’

featured
service

CHP’li 81 İl Başkanı’ndan Gülşah Durbay’a destek bildirisi: Atılan iftiraların karşısındayız

Özel, bu iddiaların Durbay’ın sağlık durumu üzerinden yürütülen asılsız ve ahlaksız saldırılar olduğunu söyledi. Durbay’ın uzun süredir bağırsak rahatsızlığı çektiğini, bu yüzden hastanede yattığı dönemin kötü niyetle siyasi saldırıya dönüştürüldüğünü vurguladı.

Kadınların siyasi başarılarını küçümsemeye çalışan bu tür söylemlere karşı geri adım atmayacaklarını dile getiren Özel, “Ne feda edecek Gülşah’ımız, ne sizden korkacak Özgür Özel var. Cürmünüz kadar yer yakarsınız.” dedi.

Özel, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile hakkında çıkan iddialara ilişkin şunları söyledi:

“En tatsız ama konuşulması gereken konuya geldi sıra. Zor bir yola çıktık hepimiz, siyaset kolay değil. Geniş olacaksın, her türlü saldırıya iftiraya hazır olacaksın. Dışardan neler neler gelir, vız gelir tırıs gider. Sen yanındakine, arkandakine, canına ciğerine, dava arkadaşına bakacaksın.

Geçtiğimiz hafta bunu çok ahlaksız bir boyuta ulaştırdılar. 1993’ün nisan ayından beri 31 yıldır bir arada olduğum biricik kızımın anasının boşanma davası açtığını iddia ettiler inanamadım. Durmadılar, 31 Mart’taki ortak başarımızdan dolayı 1 Nisan’da bizi cezalandıracaklardı yapamadılar ya. Akılları sıra genel başkanı yıpratacağız diye 18 yaşında bu partiye üye olmuş, liseden beri partili, yıllardır hizmet eden Manisa’nın tam mutabakatıyla…

Manisa’da ilk ben aday oldum, Gülşah Başkan gençlik kolları başkanıydı, 13,9 oy aldık, 18 aldık, 21 aldık, 23 aldık. O günlerde bir milletvekili vardı 3 milletvekili yaptık. 10 ay yüzde 29 aldık, bu seçimde Manisa’da hep beraber bir kişi arkada bırakmadan anketleri açık açık göstererek, kimseyi küstürmeden bu seçimde biz Manisa’da yüzde 59 oy aldık.

Gülşah Durbay, Şehzadeler’i, merkez ilçeyi, Cumhuriyet tarihinde hiç kazanmadığımız ilçeyi, Fatih’in tahta koştuğu ilçeyi dürüstlüğüyle, çalışkanlığıyla, namusuyla kazandı. Aslan gibi kazandı.

Son hafta bu yalanı yayan hesaplar İYİ Parti Manisa’da ilçeleri alıyor, büyükşehirde CHP deyip yüzde 3 çıkacak oyları 30-35 çıkarıp manipülasyon yapıyorlardı. Şimdi döndüler bana saldırmak için Gülşah’ın hastanede yattığı beli günleri ahlaksız bir iftiraya dönüştürdüler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP liderinden Gülşah Durbay açıklaması: ‘Ne feda edecek Gülşah’ımız ne sizden korkacak Özgür Özel var’
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz