CHP’den ihraç edilmişti… Tanju Özcan seçimlerde aday olacağını açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özcan, bundan sonraki süreçte misyonunu bağımsız olarak sürdüreceğini söyledi. Özcan, başkalaşıma gidilmezse büyük bir bozgun beklendiğini vurgulayarak “CHP’de metamorfoz isteyen ve bunu kamuoyuyla paylaşan o kadar çok insan var ki… İstanbul Megakent Belediye Başkanı’ndan tutun kimlere kadar. Partinin Grup Başkanı, grup başkanvekilleri dahil olmak üzere başkalaşımdan bahsediliyor ama metamorfoz isteyenler ismine ihraç edilen ben oluyorum. Bu dostlarımı da buradan tekerrür uyarıyorum. Başkalaşıma gidilmezse CHP Genel Başkanından başlayıp demokratik bir anayasa ve aktüellenmiş bir parti programıyla yola devam edilmezse CHP’yi 31 Mart’ta büyük bir bozgun bekliyor” diye konuştu.

Seçim kazanması için bir politik partinin adayı olması gerekmediğini vurgulayan Özcan, “Bağımsız olarak aday olursan zati herkesin adayısın demektir. CHP’nin de AK Parti’nin de Milliyetçi Hareket Partisinin De” dedi.

Özcan, CHP’nin ihraç kararını yargıya taşıyacağını belirterek “Bu kararın haksız olduğunu, hukuksuz bir karar olduğunu belgelemek için. Sayın Kılıçdaroğlu partinin başında kaldığı sürece, parti Atatürkçüler tarafından idarenmediği sürece bu Cumhuriyet Millet Partisi ile yol yürümem zati muhtemel değil. Bu tercihlerde aday olacağım. Şu anda bağımsız olarak girmeyi tasarlıyorum ama siyaset zinde bir yapıdır. Bazı büyümeler olabilir, bu 6-7 ay içerisinde. Değişik bir karar alırsam da bunu kamuoyundan saklamam” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’den ihraç edilmişti… Tanju Özcan seçimlerde aday olacağını açıkladı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz