1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP’den Semih Yalçın’a tepki: Gazetecilere zarar gelirse sorumlusu odur

CHP’den Semih Yalçın’a tepki: Gazetecilere zarar gelirse sorumlusu odur

featured
service

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Amasya’da düzenlenen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde elde ettikleri başarıyı ve milletin bağımsızlığına olan inancını vurguladı. Yücel, “Amasya Genelgesi ile başlayan ulusal egemenliğe dayalı yönetim anlayışının önemini koruduğunu ve bu topraklarda Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük başarılara imza atıldığını” ifade etti.

Yücel, ekonomiden eğitime, hukuktan sağlığa birçok alanda çözüm bulmanın mümkün olduğunu belirterek, “Bugün de aynı azim ve kararlılıkla milletimizin sorunlarını çözmek için çalışıyoruz” dedi.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel

Yücel, Türkiye’de çiftçilerin yaşadığı sorunlara da dikkat çekti. Son 20 yılda çiftçi sayısının yarım milyon azaldığını ve tarımda kendine yeten bir ülke olma özelliğini kaybettiklerini belirten Yücel, “20 milyon nüfus artmasına rağmen yarım milyon çiftçimiz eksildi. Çiftçiye önem veren, üretime önem veren bir ülke olsaydık, bu sayının 3,2 milyona çıkmasını beklerdik” dedi.

Yücel, elma, çay, buğday üreticilerinin sorunlarına dikkat çekerek, tüm çiftçileri 14 Haziran’da Tekirdağ’da düzenleyecekleri buğday mitingine davet etti. CHP’nin oluşturduğu diyalog kanallarıyla, çiftçilerin ve diğer tüm kesimlerin sorunlarını çözeceklerini ifade etti.

Yücel, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın gazetecilere yönelik açıklamalarına da değinerek, MHP’den bu açıklamalara karşı bir tepki gelmediği sürece bu açıklamaların MHP’yi bağladığını kabul edeceklerini belirtti. Yücel, “MHP’nin de bu normalleşme sürecinden rahatsız olduğuna kanaat getireceğiz” dedi.

Yücel, Yalçın’ın birçok gazeteciyi açıkça hedef gösterdiğini ve bu gazetecilere zarar gelmesi durumunda sorumlu olarak Yalçın’ı göreceklerini vurguladı. “Sayın Yalçın’ın çelişkili ve saldırgan tavrına artık MHP’nin de bir çözüm bulması gerektiğini düşünüyoruz” diye ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’den Semih Yalçın’a tepki: Gazetecilere zarar gelirse sorumlusu odur
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz