1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP’li Konuralp: Türkan Elçi, Ferit Şenyaşar ve Mustafa Varank’ın acılarına saygı duymalıyız

CHP’li Konuralp: Türkan Elçi, Ferit Şenyaşar ve Mustafa Varank’ın acılarına saygı duymalıyız

featured
service

Konuralp’ın konuşması şöyle;

“Birbirimizi sevmeyebiliriz, birbirimizden haz etmiyor olabiliriz. Ancak hangi siyasi partinin mensubu olursak olalım acılarımızın kişiselleşmiş hallerine saygı duymalıyız. Örneğin sayın Mustafa Varank. Sayın Varank’la ben dahil, pek çok arkadaşım sert tartışmalar yaşadı. Ancak Sayın Varank’ın sevgili kardeşi İlhan Varank, 15 Temmuz gecesi teröristler tarafından şehit edildi. Sayın Varank’ın yüreğindeki kardeş acısına saygı göstermeliyiz.

Mustafa Varank

Örneğin sayın Ferit Şenyaşar. Yaklaşık 6 yıl önce bir saldırıda babası ve 2 kardeşini kaybetti. Annesi Emine Şenyaşar, Şanlıurfa’da başlattığı adalet nöbetini Ankara’da sürdürüyor. Şenyaşar’ın yüreğindeki baba ve kardeş acısına saygı göstermeliyiz.

Ferit Şenyaşar

Sayın Türkan Elçi; İnsan Hakları Savuncusu Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi’yi, eşini, yaklaşık 9 yıl önce Diyarbakır’da faili meçhul bir saldırıda kaybetti. 9 yıldır sürdürdüğü mücadeleye vicdan sahibi herkes şahit. ‘Tahir Elçi cinayeti bu ülkedeki faili meçhul cinayetlerin vesikasıdır’ diyen Elçi’nin yüreğindeki acıya saygı göstermeliyiz. Diğer arkadaşlarımın yüreğinde bir evlat, bir eş acısı varsa saygı göstermeliyiz. Bu yüreklerinde o acıyı taşıyan arkadaşlarımıza karşı bir sorumluluk değil, kendimize karşı bir sorumluluk.”

elci.jpg
Türkan Elçi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
CHP’li Konuralp: Türkan Elçi, Ferit Şenyaşar ve Mustafa Varank’ın acılarına saygı duymalıyız
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz