1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çiğli Belediyesi’nden işten çıkarılanlar CHP önünde eylemde!

Çiğli Belediyesi’nden işten çıkarılanlar CHP önünde eylemde!

featured
service

İşçiler, işten çıkarılma kararının geri alınması ve haklarının iade edilmesi talebiyle Ankara’ya gelerek CHP Genel Merkezi önünde eylem yaptı. Eylemler sırasında “İşimizi geri istiyoruz” sloganları atıldı ve çeşitli dövizler taşındı. Kadın işçiler, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in konuşması sırasında da taleplerini dile getirdi.

Yetersiz performans nedeniyle işten çıkarılan çalışan konusunda emsal karar!

İşçiler, CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığının 15’inci Olağan Kurultayı sırasında da eylemlerini sürdürdü. Özgür Özel’in kürsüde olduğu sırada, “Dik duran kadınlara hepinizi alıştıracağız” ve “Haklarımızdan, hayatlarımızdan vazgeçmeyeceğiz” yazılı dövizler taşıyan işçiler, salonu terk etme talebiyle karşılaştı. Özel, eylemi Kadın Kolları Kongresi’ne müdahale olarak nitelendirerek, işçilerin salondan çıkartılmasını istedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, eylemlerle ilgili inceleme başlattı. Bakanlık, Çiğli Belediyesi’ndeki işçilerin eylemleriyle ilgili gerekli araştırmaların yapılması için müfettiş görevlendirildiğini duyurdu. Bakanlık açıklamasında, “Olayla ilgili gerekli incelemelerin yapılması için müfettiş görevlendirilmiştir” ifadesine yer verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çiğli Belediyesi’nden işten çıkarılanlar CHP önünde eylemde!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz