1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çocuğa toplu istismar davasında 21 kişiye beraat: Somut delili yok

Çocuğa toplu istismar davasında 21 kişiye beraat: Somut delili yok

featured
service

Sözcü’den Özgür Cebe’nin haberine göre, pedagoglar eşliğinde kendisini istismar edenleri isim isim teşhis eden F.B. sanıklar hakkında tek te ifade verdi.

F.B., sanıkların kendisini ölümle ya da ailesinden birisine zarar vermekle, öldürmekle tehdit ettiğini, çoğunun birden fazla kez kendisini istismar ettiğini, birçok sanığın yanında başka kişiler de getirerek kendisini onlarla da para karşılığı ilişkiye zorladığını ve işkence gördüğünü anlattı.

Sanıkların ve ailelerinin şikayetten vazgeçirmek için tehdit ettiğini de anlatan F.B. 1 kişi hariç tüm sanıkları emniyet müdürlüğünde teşhis ettiğini söyledi. F.B. istismarın babasının ölümünden 2 ay sonra başladığını da söyledi.

Bir arkadaşının daha istismara uğramasının ardından polise giderek şikâyetçi olduğunu söyleyen F.B. “Annemi dövdüler, şikayetten vazgeçmesi için para teklif ettiler. Yurtta kalmak istemiyorum, beni annemin yanına gönderin” dedi.

F.B’nin öğretmeni A.C. de mahkemedeki ifadesinde, “Bizim öğrencimizdir, zihin problemiyle ilgili rehabilitasyon merkezine gelirdi. Beni çok sevdiği için ders dışında da beni ziyarete gelirdi. Sürekli uzun kollu ve etek giyinirdi. Son dönemde başını da kapatmıştı. Özellikle sağ kolu omzuna kadar darp iziyle doluydu. Sağ elinin üstünde bileğe kadar çizikler, boynunda morluklar ve tırnak izleri vardı. Darp izlerinin ağabeyinden kaynaklandığını söylüyordu. Vücudundaki morluklar 2-3 haftada bir oluyordu” dedi.

Sanıkların tümü F.B’yi tanımadıkları, kendisiyle cinsel ilişkiye girmediklerini, iftira kurbanı olduklarını söyleyerek beraatlarını istedi.

Geriye dönük HTS kayıtlarını inceleyen mahkeme, sanıkların birçoğunun çocuğun annesini defalarca aradıklarını tespit etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çocuğa toplu istismar davasında 21 kişiye beraat: Somut delili yok
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz