1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çocuk kaçırma iddialarına Nilüfer’den yanıt: Aralarında kan bağı olmasa da Poyraz ve Nazlı kardeş

Çocuk kaçırma iddialarına Nilüfer’den yanıt: Aralarında kan bağı olmasa da Poyraz ve Nazlı kardeş

featured
service

Muhtar’ın rahatsızlığı sırasında yaşanan bu olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Deniz Uğur, oğlunun hastaneden kaçırıldığını öne sürerek yaşadığı çaresizliği dile getirirken, Nilüfer cephesinden de sessizlik bozuldu. Şarkıcı, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığını savundu.

Nilüfer, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile kendisine yöneltilen suçlamalara cevap verdi. Dört gündür Bodrum’da tatilde olduğunu belirten ünlü sanatçı, olayın farklı bir boyutu olduğunu ifade etti. Kızının yalnızca Poyraz’ın talebini yerine getirdiğini söyleyen Nilüfer, “Çocuk kaçırma ya da alıkoyma gibi bir şey kesinlikle söz konusu değil. Ayşe Nazlı, Poyraz’ın ablası gibidir ve ona sadece yardım etti” dedi.

Nilüfer, Reha Muhtar’ın evinin merdivenlerinden düştüğü ve solunumunun durduğu gece Poyraz’ın evde yalnız olduğunu belirtti. Genç çocuk, o sırada komşusundan yardım isteyip babasının hastaneye kaldırılmasını sağlamış. Sabah ise kızını arayarak durumu bildirmiş ve Ayşe Nazlı’nın hastaneye gitmesini istemiş. Nilüfer, kızının Poyraz ile sadece eve dönüp kedisi ve köpeğine bakmasına yardımcı olduğunu, bu sırada suç duyurusu tehdidiyle karşı karşıya kaldıklarını söyledi.

Nilüfer, açıklamasının devamında, “Ben Bodrum’dayım, kızım İstanbul’da. Kimseyi kaçırmadık, kimseyi alıkoymadık. Poyraz’ın annesine gitmek istemediğini söylüyor. Bu da kendi kararı. Biz sadece ona destek olduk” ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçı, tüm bu olayların ardından kimseyi suçlamak istemediğini vurguladı ve “Bu iftiralarla uğraşmak istemiyorum. Sadece herkesin iyi bir insan olmaya çalışmasını diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çocuk kaçırma iddialarına Nilüfer’den yanıt: Aralarında kan bağı olmasa da Poyraz ve Nazlı kardeş
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz