Çocuktan yaşlısına kadar bedava oldu! Belediyeden dev hizmet: Bugün resmen başlıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muratpaşa Belediyesi’nin Kızılarık Mahallesi’nde inşa ettiği, 8 bin metrekarelik Deniz Baykal Spor Kompleksi tamamlandı.

30 milyon TL yatırım yapılan tesiste yarı olimpik bir yüzme havuzu da bulunuyor. 1973 yılında Antalya’dan milletvekili seçilen, bakanlık ve başbakan yardımcılığı görevleri yapan ve 11 Şubat 2023 tarihinde vefat eden CHP’nni 4. Genel Başkanı Deniz Baykal’ın ismi verilen spor kompleksi, kapılarını ücretsiz yüzme kurslarıyla vatandaşa açmaya hazırlanıyor.

İyi bir yüzücü olan ve Temmuz 2007 seçimlerinden önce “Eğer seçimi kazanamazsam Rodos Adası’na kadar yüzerim” sözü Türk siyasi tarihine geçen Baykal’ın adını taşıyan tesisteki kursa 7’den 70’e yüzme bilmeyen herkes kayıt yaptırabilecek.

Kayıtlar bugün yani 24 Haziran itibari ile spor.muratpasa-bld.gov.tr adresi üzerinden yapılabilecek. 1 ay devam edecek eğitimler haftanın 2 günü olacak şekilde toplam 8 dersten oluşuyor. Kontenjanların sınırlı olduğu eğitimler kayıt işlemlerinin tamamlanması sonrasında 1 Temmuz tarihinde başlayacak.

Eğitimler aynı zamanda belediyenin Süleyman Erol Yüzme Havuzu’nda da verilecek. Deniz Baykal Spor Kompleksi’nin resmi açılışı ise Deniz Baykal’ın doğum günü olan 20 Temmuz tarihinde yapılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Çocuktan yaşlısına kadar bedava oldu! Belediyeden dev hizmet: Bugün resmen başlıyor

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz