1. Haberler
  2. Gündem
  3. Copilot’a Devrim Gibi Güncelleme: Artık Kullanıcıya da Gerek Kalmayacak

Copilot’a Devrim Gibi Güncelleme: Artık Kullanıcıya da Gerek Kalmayacak

featured
service

Copilot Sayfalar, kullanıcıların yapay zeka ile yaptıkları sohbetlerden elde ettikleri bilgileri kaydedip düzenleyebilecekleri bir araç sunuyor. Sohbet sırasında elde edilen yanıtlar, kod parçacıkları, diyagramlar ve metinler gibi her türlü içerik sayfalarda saklanabilecek. Bu, kullanıcılara yapay zekanın verdiği yanıtları daha sonra düzenleme ve genişletme imkânı tanıyor. Ayrıca, “Sayfalarda Düzenle” butonu ile Copilot’un yanıtlarını doğrudan yeni bir sayfaya kopyalamak mümkün hale geliyor. Bu sayede, yanıtlar daha kalıcı ve erişilebilir bir ortamda saklanıyor.

Copilot Agents ise, kullanıcılara özel yapay zeka asistanları oluşturma fırsatı tanıyor. Bu araç, kullanıcıların kişisel komutlar tanımlayarak, yapay zekanın yeteneklerini kendi ihtiyaçlarına göre uyarlamalarını sağlıyor. Hazırlanan asistanlar, basit bilgi toplama görevlerinden daha karmaşık akıl yürütmelere dayanan otonom işlemlere kadar geniş bir yelpazede kullanılabiliyor. Kullanıcılar, oluşturdukları bu özel araçları şirket içinde paylaşabilir veya Copilot Store üzerinden yayınlayabilirler.

Copilot Sayfalar ve Agents, özellikle ekip çalışmalarını ve iş süreçlerini otomatikleştirme konusunda büyük bir potansiyel taşıyor. Yapay zekanın sunduğu bu yenilikler, iş verimliliğini artırırken, bilgi paylaşımını ve düzenlemeyi de daha erişilebilir hale getiriyor.

Bu yeni özellikler, Microsoft 365 abonelerine sunulmuş durumda ve kısa süre içerisinde Copilot’a tamamen entegre olacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Copilot’a Devrim Gibi Güncelleme: Artık Kullanıcıya da Gerek Kalmayacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz