1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz’da ihanet çetesinin 40 yıllık planını bozduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz’da ihanet çetesinin 40 yıllık planını bozduk

featured
service

Erdoğan, “15 Temmuz’da ihanet çetesinin 40 yıllık planını bozarak, bizden sonraki nesillere şeref madalyası olarak taşıyacakları yeni bir zafer armağan ettik.” dedi.

15 Temmuz gecesi olduğu gibi sonunda ölümde olsa hakkın adaletin tarafında yer aldığını söyleyen Erdoğan, şöyle konuştu:

“FETÖ’cü hainler Mustafa Cambaz kardeşimizi göğsünden 2 kurşunla şehit ettiler. İnsanlarımızı korkakça namertçe katlettiler. Ancak sinsi ve kanlı emellerine ulaşamadılar. Her şeyi en ince detayına kadar hesaplamışlardır. 40 yıl boyunca bukalemun gibi 40 kılığa girerek kendilerini gizlemeyi başarmışlardı. 40 yıllık plan ve hazırlık birkaç saat içinde boşa gitti. Yaptıkları hesap o gece Boğaziçi Köprüsü’nden, Yeşilköy Havalimanı’ndan, Kızılay Meydanı’ndan, TBMM’den, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden döndü. Millete silah doğrulttukları her yerde Rabbimiz hainlerin hesaplarını başlarına geçirdi.”

Emperyalist uşaklarına Türkiye’nin teslim alınamayacağını yeniden gösterdiklerini ifade eden Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

“15 Temmuz gecesi meydanlar yerine bankamatik kuyruklarına koşanlar aradan geçen 8 yıla rağmen milletin destanına çamur atanlar, unutturmaya çalışanlar, hayal kırıklığı acısını unutamayanlar istemese de biz 15 Temmuz ruhuna sahip çıkacağız. Pazartesi günü 81 ilde çeşitli etkinliklerle 252 vatan evladını yad edeceğiz.

İsrail’in Gazze’ye saldırmasına ilişkin Erdoğan, “2 milyarı bulan nüfusu, trilyon dolarları aşan ekonomik gücüne rağmen İslam dünyasının İsrail’e söz geçirememesi üzerinde hepimizin düşünmesi gerekiyor.” dedi.

Erdoğan, Gazze’de şahit olunan olayların birçok perdenin kalkmasına neden olduğuna işaret ederek, şöyle konuştu:

“Ne oluyorsa hepimizin tüm insanlığın gözü önünde oluyor. Kayıtsız kalanlar ikiyüzlü politikalarını saklama gereği duymuyorlar. Gezi olaylarından 24 saat canlı yayın yapanlar söz konusu Gazze olunca ortadan kayboldular. Soykırımı görmediler. Mazlumların çığlıklarını duymadılar. Üç maymunu oynamaya devam ettiler.

Gazze’de sadece uluslararası kuruluşlar değil, İslam aleminin kurumlarında başarılı bir sınav veremediğini vurgulayan Erdoğan, şunları kaydetti:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz’da ihanet çetesinin 40 yıllık planını bozduk
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz