1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan: 8 sene geçmesine rağmen acımız da öfkemiz de taze

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 8 sene geçmesine rağmen acımız da öfkemiz de taze

featured
service

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Üzerinden 8 sene geçmesine rağmen acımız da öfkemiz de tazedir. FETÖ ve vesayetle mücadele azmimiz diridir, güçlüdür, ayaktadır. Allah’ın izniyle bu kararlılığımızdan hiçbir surette taviz vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Bugün, milletimin zaferinin direniş destanının 8. yılını idrak ediyoruz. 15 Temmuz kıyamının 8. seneyi devriyesinde bu gazi mekanda ve 81 vilayette birbirimize kenetlenmiş durumdayız.

Tıpkı 8 yıl olduğu gibi biriz beraberiz.

Rabbimiz mukaddes kitabımız Kuran-ı Kerim’de ‘Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz zira olan diridirler ancak siz bunu bilemezseniz’ buyuruyor. Manevi bakından böyle şerefli makama ulaşmak dünyada her kula nasip olmaz. 252 şehidimiz bu müjdeye mazhar oldu ve şehitlikle şereflendi. 2740 insanımız da o gece yaralanarak gazi oldu.

Hainlerin başarısız, milli iradenin muzaffer olması için tüm kalpleri ile dua eden yurt dışındaki vatandaşlarımıza ve Türkiye sevdalısı kardeşlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Canlarını ortaya koyan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, emniyet birimlerimiz ve Milli İstihbarat Teşkilatımızın şerefli mensuplarına hassaten teşekkür ediyorum. TBMM o gece halkın meclisi olduğunu bir kez daha göstermiştir. Milletvekillerimiz savaş uçaklarının sonik patlamalarına aldırmadan korkusuzca görevlerini yerine getirmiştir. 104 yıl önce 7 düvele direnerek galip gelen gazi meclis, 15 Temmuz ihanetinde bu defa emperyalizmin kuklalarına dur demiştir. O gece ikinci kez gazilikle şereflenen meclisimizin tüm değerli mensuplarına teşekkür ediyorum.

1kapak-006.jpg

Şüphesiz her toplumda kahramanlar gibi korkaklar da bulunur. Her millette vatanını canından çok sevenler gibi ruhlarını 1 dolara satacak kadar ucuzlaşan da olabilir. 15 Temmuz’da ülkemiz içinde ve dışında sayıları çok sınırlı da olsa maalesef darbe girişiminin başarıya ulaşmasını isteyenler de vardı.

Tanklara selam duranları, FETÖ’cü hainlere destek verenleri bugün bir kez daha utançla hatırlıyoruz. Yurt dışındaki şarlatandan emir alarak, pis ellerinin vatanımıza uzatan FETÖ’cü alçaklar döktükleri kanla tarihimize kara bir leke olarak geçtiler. Modern dönem Haşhaşîleri’ni ne biz affedeceğiz ne de 252 evladını bir gecede kara toprağa veren milletimiz affedecektir. Bu ihanet şebekesi değil 8 yıl, 80 yıl sonra bile nefretle anılacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 8 sene geçmesine rağmen acımız da öfkemiz de taze
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz