1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan : “Erken seçim tartışmaları havanda su dövmektir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan : “Erken seçim tartışmaları havanda su dövmektir”

featured
service

İktidar ve Cumhur İttifakı olarak uzun vadeli planlar yaptıklarını belirten Erdoğan, hükümetin hedeflerinin 2028’e kadar süreceğini vurguladı. Erdoğan, “Biz iktidar ve ittifak olarak tüm planlarımızı 2028 yılına göre yapıyoruz. Milletin 14-28 Mayıs seçimlerinde verdiği yetkiyi sonuna kadar en güzel ve en verimli şekilde kullanma çabasındayız,” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hükümetin ekonomi, savunma ve demokrasi alanındaki hedeflerine ulaşmak için önlerinde 3,5 yıllık bir süre olduğunu vurguladı. Erdoğan, “Ekonomi, savunma ve demokrasideki hedeflerimize ancak bu 3,5 yılın hakkını vererek ulaşabiliriz. Bunun dışındaki her gündem sanaldır ve ülkenin enerjisini tüketmeye yönelik fuzuli hamlelerdir,” diyerek bu sürenin iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Yatırımcılara da güven veren mesajlar gönderen Erdoğan, Türk ekonomisine güvenen yerli ve yabancı yatırımcıların her zaman yanında olduklarını belirtti. Cumhurbaşkanı, “Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisimiz 7/24 sizlerin hizmetindedir. İlgili bakanlıklarımız da sizlere gereken desteği vermeye hazırdır,” ifadeleriyle yatırımcılara her türlü desteğin sağlanacağını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan : “Erken seçim tartışmaları havanda su dövmektir”
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz