1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Yönetimini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Yönetimini Kabul Etti

service

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve beraberindeki yönetim kurulunu Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada önümüzdeki futbol sezonunda Türk sporunun başarısı için birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Erdoğan, spor kulüplerinin arasında dostluk ve rekabet olması gerektiğini belirterek, “Her fırsatta spor kulüplerimize hatırlatıyorum, artık kısır tartışmaları geride bırakıp yeni sezonda izleyicilere futbol şöleni izletmeliyiz.” dedi.

Fenerbahçe’nin 117 yıllık geçmişi ve pek çok başarıları ile Türk sporunun önemli bir parçası olduğunu ifade eden Erdoğan, “Fenerbahçe, taraftarının gurur kaynağıdır. Yurt içindeki ve yurt dışındaki başarılar milletimizin başarısıdır,” dedi.

Cumhurbaşkanı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın başarının artırılması konusunda önemli fırsatlar sunduğunu, bu nedenle futbol kalitesinin arttırılması gerektiğini ifade etti. “Ayrılıkları değil, ortak noktalarımızı büyütmeliyiz,” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür ederek, kulübün son dönemdeki başarıları hakkında bilgi verdi. Koç, “Son üç olimpiyatta en çok sporcu sağlayan kulübüz. Bu yıl 27 sporcu ile katıldık,” diye belirtti.

Koç, Avrupa’da çeşitli spor branşlarında elde ettikleri başarılarla Türk sporunun uluslararası arenada da temsil edildiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Yönetimini Kabul Etti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz