1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nasrallah’ın Adını İlk Kez Andı: Tam Bir Hafta Sonra…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nasrallah’ın Adını İlk Kez Andı: Tam Bir Hafta Sonra…

featured
service

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana’da yaptığı konuşması dikkat çekici detaya ev sahipliği yaptı.

İsrail’in Beyrut’a düzenlenen hava saldırısında Hizbullah yöneticileri ile birlikte öldürülen Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah’ın adını bugüne dek anmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü konuşmasında Nasrallah’ın adını anarak ‘Katledildi’ ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Nasrallah’ın ölümünün ardından İsrail’in zulmüne tepki göstererek Lübnan halkına başsağlığı dilemiş ancak Nasrallah’ın adını almamıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

– Adana’nın çalışkan vizyoner gençlerini saygıyla selamlıyorum. Bugün bir kez daha Adana’dayız. 10 Ağustos’ta buraya gelmiş muhteşem bir projenin açılışını yapmıştık. Adana ile Mersin’in de gurur kaynağı olan havalimanımızı bölgenin hizmetine sunmuştuk. Şimdi de Şakir Paşa’dayız… Hepiniz hoş geldiniz diyorum.

– Bakınız biz Çukurova Havalimanını açtığımızda birileri Şakirpaşa ile ilgili yoğun bir algı çalışması yürüttüler. Akla vicdana sığmayan bir sürü iddiayı gündeme taşıdılar. Peki ne oldu?

– İddiaların hiçbir geçerliliği olmadığı bugün bir kez daha ortaya çıktı. Şakirpaşa açık mı? Açık… Burayı etkin bir şekilde kullanmaya devam edeceğiz… Şakirpaşa eskisinden daha mühim görevleri icra edecek.

– İçeriden ve dışarıdan ihanetlere uğradık. Haksızlıklar, çifte standartların her türlüsünü gördük, yaşadık. Neyi başardıysak bileğimizin gücüyle, alnımız teriyle başardık. Yüreğimizi, yeri geldiğinde canımızı ortaya koyarak başardık.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nasrallah’ın Adını İlk Kez Andı: Tam Bir Hafta Sonra…
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz