Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan Başbakanı ile telefon görüşmesi yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurban Bayramı dolayısıyla çeşitli devlet yöneticilerini arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile görüştü. Daha önceki saatlerde Devlet Bahçeli gibi siyasi isimlerle bayramlaşan Erdoğan, yurt dışı temaslarına telefondan devam ediyor. 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, yaptığı yeni bir açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile telefonda görüştü. Yapılan görüşmede Erdoğan, İslam dünyasının önemli bayramlarından biri olan Kurban Bayramı’nın İsrail’in Filistinlilere olan zulmü ve gerçekleştirdiği soykırım nedeniyle buruk geçtiğini kaydetti. Pakistan Başbakanı Şerif ve tüm Pakistan halkının Kurban Bayramı’nı kutlayan Erdoğan, Filistin ve Sudan halkları için barış temenni etti. 

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurt dışındaki bayram görüşmelerinin yanı sıra yurt için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de görüştü. Telefon görüşmesi yapan ikili birbirinin Kurban Bayramını tebrik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pakistan Başbakanı ile telefon görüşmesi yaptı!

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz