1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Slovenya’nın Filistin’i devlet olarak tanıma kararını tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Slovenya’nın Filistin’i devlet olarak tanıma kararını tebrik etti

featured
service

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya Başbakanı Robert Golob ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde önemli konuları ele aldı. İşte detaylar:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede Slovenya’nın Filistin’i devlet olarak tanıma kararını tebrik etti. Bu adımın bölgede kalıcı barışa ve huzura katkı sağlayacağını vurguladı. Türkiye, Filistin’in uluslararası alanda tanınması konusunda süregelen çabalarına destek veriyor ve bu tür adımların önemini vurguluyor.

Görüşmede ayrıca Türkiye ile Slovenya arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesi ve işbirliğinin artırılması üzerinde duruldu. İki ülke arasında ekonomik, kültürel ve siyasi alanlarda işbirliği potansiyelinin değerlendirilmesi için adımlar atıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Golob, bölgesel ve küresel konularda görüş alışverişinde bulundular. Özellikle Orta Doğu’daki gelişmeler, Avrupa’nın güvenliği ve istikrarı ile ilgili konular ele alındı. Türkiye ve Slovenya’nın bölgesel barış ve güvenliğe katkı sağlama çabaları görüşmede önemli bir yer tuttu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Slovenya’nın milli gününü de kutlayarak dost ve müttefik ülke olarak ilişkilerin daha da güçlenmesini diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Slovenya’nın Filistin’i devlet olarak tanıma kararını tebrik etti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz