1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açıklamalar: Güçlü Ordu, Turizm Hedefleri ve Sivil Anayasa Vurgusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açıklamalar: Güçlü Ordu, Turizm Hedefleri ve Sivil Anayasa Vurgusu

service

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son Kabine Toplantısı’nın ardından yaptığı konuşmada, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin disiplinine gölge düşürecek her türlü girişime karşı olduklarını vurguladı. “Ordumuzun itibarına gölge düşürecek her türlü girişimin karşısındayız.” diyerek, ordunun gücüne güç katacak her adımın önemine dikkat çekti. Ayrıca, harp okullarından mezun olan 1613 öğrencinin çoğunun kadın teğmen olduğunu ve gençlerin Türkiye Yüzyılı’nın mimarları olarak görüldüğünü belirtti.

Erdoğan, Türkiye’nin 2023 yılı itibarıyla 60 milyon turist hedeflediğini ve bu hedeften emin olduklarını ifade etti. Geçtiğimiz yıl 17 milyon 370 bin turistin İstanbul’u ziyaret ettiğini ve ülkede toplam 56 milyon 700 bin turist ağırladıklarını belirtti.

Yeni yasama yılıyla birlikte sivil anayasa çalışmalarına ağırlık verileceğini ifade eden Erdoğan, “Türk demokrasisinin darbelerle hesaplaşabilmesi için sivil anayasa zorunludur.” şeklinde konuştu.

Erdoğan, Kudüs’ün İslam dünyası için ne kadar önemli olduğunu belirterek, “Kudüs kırmızı çizgimizdir.” dedi. İslam İşbirliği Teşkilatı’nın bu konudaki sessizliğini eleştirerek, acil toplantılar yapılması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açıklamalar: Güçlü Ordu, Turizm Hedefleri ve Sivil Anayasa Vurgusu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz