1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘enflasyon’ açıklaması: Temmuz oranları ümitlerimizi artırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘enflasyon’ açıklaması: Temmuz oranları ümitlerimizi artırdı

featured
service

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomideki gelişmeleri ve enflasyon verilerine değinerek “Ekonomi başlığında şunu da memnuniyetle vurgulamak zorundayım. Temmuz ayı enflasyon oranları da ümitlerimizi artırmıştır. Enflasyonda başlayan düşüş süreci, temmuzda biraz daha belirginleşti. Önümüzdeki aylarda bu eğilim hızlanarak devam edecek. Türk ekonomisi bu güce 22 yıllık çabalar neticesinde ziyadesiyle sahiptir. Bunun için biraz daha sabredeceğiz” ifadelerini kullandı.

TÜİK enflasyon verilerini duyurdu: Temmuzda yüzde 3,23, yıllıkta yüzde 61,78 oldu

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Ata yadigarlarına sahip çıkmaya devam ediyoruz. 22 yılda 6 bin vakıf kültür varlığının onarımını tamamladık. Son örnek Yıldız Sarayı’ydı. 6 yıllık titiz çalışma neticesinde tekrar ihya ettik. Bir dönem kumarhane olarak kullanılan önemli mirasın kapılarını sahibi olan aziz milletimize açtık.

Hit 30 programının sektörde farklı bir heyecan oluşturduğunu görüyoruz. Hükümetimiz çalışanın daima yanındadır. Savunma sanayi başta olmak üzere birçok başlıkta ülkemizi parmakla gösterir seviyelere beraberce ulaştırdık. Önümüzdeki dönemde iyi çalışılmış yeni paketlerle iş dünyamıza destek vermeyi sürdüreceğiz.

1kapak-002.jpg

Rize ziyaretimizde projelerin resmi açılışını gerçekleştirdik. 2021’deki sel felaketinin yaralarını sarma vaadimizi yerine getirdik. Asıl önemli olan Ayder gibi bir hazinenin korunmasıdır. Ayder’de çarpık yapılaşmaya izin vermeyeceğiz.

Bölgemiz sancılı günler yaşamaktadır. Rusya-Ukrayna savaşı 2.5 yılını doldurdu. İsrail’in Gazze’ye başlattığı saldırılar 10.ayını geride bıraktı. Haniye’nin şehit edilmesiyle yeni bir sınır aşıldı. Ateşkes görüşmelerinden sonuç çıkmadı. İsrail Gazze’deki ateşi bölgeye yaymak için her yolu deneyecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘enflasyon’ açıklaması: Temmuz oranları ümitlerimizi artırdı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz