Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Kara Kuvvetlerinin 2.233’üncü kuruluş yıl dönümü için tebrik mesajı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Kara Kuvvetlerinin 2.233’üncü kuruluş yıl dönümünü kutlamak için sosyal medya hesaplarından bir tebrik mesajı yayımladı. Erdoğan, bu anlamlı gün için yaptığı paylaşımda, Türk Kara Kuvvetlerinin tarihi zaferler ve onurla dolu geçmişini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Kara Kuvvetlerinin 2.233’üncü yıl dönümünü kutlarken, kuvvetin tarih boyunca gösterdiği kahramanlık ve şanlı zaferleri de hatırlattı. Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Türk Kara Kuvvetlerimizin 2233’üncü kuruluş yıl dönümünü en kalbî duygularımla tebrik ediyorum. Mazisi şanla, şerefle, nice büyük zaferle dolu Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile Kara Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarını selamlıyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

Erdoğan, Türk Kara Kuvvetlerinin şanlı tarihini ve kahraman askerlerini onurlandırdı. Ayrıca, mesajında aziz şehitlere de Allah’tan rahmet dileyerek, vatan savunmasında canlarını feda eden kahramanları unutmadı.

Türk Kara Kuvvetleri, tarihteki köklü geçmişi ve önemli zaferleriyle sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da saygı duyduğu bir askeri güç olarak tanınıyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Türk Kara Kuvvetlerinin 2.233’üncü kuruluş yıl dönümü için tebrik mesajı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz