1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yüksek Teknoloji Teşvik Programı Tanıtımında Sert Eleştiriler

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yüksek Teknoloji Teşvik Programı Tanıtımında Sert Eleştiriler

featured
service

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın düzenlediği Yüksek Teknoloji Teşvik Programı Tanıtım Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Toplantı, Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Erdoğan, konuşmasında, ‘Bırakın katliamı durdurmayı, elinde 150 bin Gazzelinin kanı olan bir kasabı, kongresinde ağırlayan ve bu caniye kürsü veren bir zihniyetle karşı karşıyayız.’ ifadelerine yer verdi. Ayrıca, ‘Hani demokrasi, hani insan hakları?’ diyerek uluslararası toplumda yaşanan ikiyüzlülüğe dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı, mazlumların haklarının yok sayıldığına dikkat çekerek, ‘Küresel sistemin kökten sarsıldığı bu kaostan ancak güçlüler çıkabilir.’ ifadesini kullandı. Türkiye’nin bu bağlamda önemli bir rol üstlendiğini vurguladı.

Erdoğan, ‘Tam bağımsız Türkiye’ hedefiyle Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmek için kararlılıkla ilerliyoruz.’ diyerek, yatırım ve üretim konularındaki kararlılıklarını ifade etti. Yatırım, üretim ve istihdam konularındaki hedeflerinin asla değişmeyeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı, Türkiye’nin teknoloji geliştirme kabiliyetinin artırılması için Türkiye Yüzyılı’nı ‘Yatırımın Yüzyılı’ yapmak amacıyla yeni stratejiler geliştirdiklerini açıkladı. Ayrıca, birçok uluslararası yatırımcının Türkiye’yi tercih ettiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yüksek Teknoloji Teşvik Programı Tanıtımında Sert Eleştiriler
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz