1. Haberler
  2. Gündem
  3. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, ATO ile Ekonomik İstişarelerde Bulundu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, ATO ile Ekonomik İstişarelerde Bulundu

featured
service

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu üyeleri ve meclislerden çeşitli sektör temsilcileriyle önemli bir toplantı gerçekleştirdi.

Yılmaz, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla eylül ayında ilan edilecek 2025-2027 Orta Vadeli Program (OVP) güncellemeleri üzerine hazırlıkların sürdüğünü duyurdu. ATO Başkanı Gürsel Baran’ın ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada, ATO yönetimi ve sektörel temsilcilerle istişare yapma imkanı buldu.

Yılmaz, ATO yetkilileriyle yapılan görüşmelerde reel sektörü yakından ilgilendiren konular üzerinde durduklarını vurguladı ve şu değerlendirmeleri yaptı:

Yılmaz, ticaret ve sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerin üretim, yatırım ve ihracatını artırmak amacıyla gerekli adımları atacaklarını belirterek, ATO Başkanı Gürsel Baran ve tüm ATO yönetimi ile üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu üyeleri ve ATO meclislerinin çeşitli sektör temsilcileriyle görüştü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, ATO ile Ekonomik İstişarelerde Bulundu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz