1. Haberler
  2. Gündem
  3. Daha önce Narin’in ablası da ölmüş

Daha önce Narin’in ablası da ölmüş

featured
service

Gazeteci İbrahim Haskaloğlu, Narin’in ablasının ölümünün, şüpheli bir duruma işaret ettiğini belirterek, ablasının merdivenden düşerek öldüğü iddiasının, otopsi yapılmadan kapatıldığını ifade etti. Haskaloğlu, bu ölümün Narin Güran’ın soruşturmasına da dahil edilmesi gerektiğini vurguladı.

Halk TV’ye telefonla bağlanan adli tıp uzmanı Prof. Dr. Hakan Kar, Narin’in ablasının ölümünün yeniden soruşturulması gerektiğini söyledi. Kar, “Bir ailede iki kız çocuğunun birkaç yıl arayla ölmesi, çocuk ihmali ve istismarı açısından büyük bir risk faktörüdür. Ablasının ölümüne ait soruşturmanın tekrar açılması faydalı olacaktır,” şeklinde konuştu.

Gazeteci Emrullah Erdinç ise, Narin’in ablasının mezarının açılarak DNA örneklerinin alınması gerektiğini belirtti. Erdinç, “Ailenin engelli çocuğu düşerek hayatını kaybetti deniyor ve konu kapatılıyor. Ancak, ablasının ölümünün doğal mı yoksa cinayet mi olduğunu belirlemek için mezarın açılarak otopsi yapılması, DNA örneklerinin incelenmesi önemlidir,” dedi.

Narin Güran’ın ve ablasının ölümlerindeki belirsizlikler, her iki ölümün de yeniden incelenmesini ve soruşturulmasını zorunlu kılmaktadır. Elde edilecek sonuçların, sorulara net yanıtlar vermesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Daha önce Narin’in ablası da ölmüş
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz