Damadını 15 yerinden bıçaklamıştı savunması şaşkınlık yarattı:12 kez kalp krizi geçirmişim…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bursa’nın Emek Adnan Menderes Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, İsmail Hakkı Özen’in damadı Ali Gürbüz ile boşanma konusunda yaşadığı anlaşmazlık kanlı bir kavgaya dönüştü. Özen’in iddiasına göre, damadı sürekli şiddet uyguluyor ve ailesine zarar veriyordu. Olay günü sokakta karşılaşınca tansiyon yükseldi ve sonuç cinayete dönüştü.

İddianameye göre, olay sırasında Özen belindeki bıçakla Ali Gürbüz’ü boğazından keserek başladı ve ardından vücudunun çeşitli yerlerine 15 bıçak darbesi indirdi. Olay yerinde yaşamını yitiren Ali Gürbüz’ün 2 çocuk babası olduğu belirtildi. Polis, cinayet sonrası Özen’in kendisini ihbar ettiği telefon görüşmesi üzerine olay yerine giderek şüpheliyi gözaltına aldı.

Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada İsmail Hakkı Özen, ‘Kasten adam öldürmek’ suçlamasıyla yargılanıyor. Savcılık tarafından ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edilen Özen, mahkemede ilginç bir savunma yaptı. Özen, cinayeti işlerken 12 kez kalp krizi geçirdiğini, kalbine takılan 10 stent ile hayatta kaldığını iddia etti ve pişman olduğunu dile getirdi.

Mahkemede Ali Gürbüz’ün eşi, evlilikleri boyunca sürekli şiddet gördüğünü ve maktulün ailelerine de zarar verdiğini belirtti. Gürbüz’ün avukatı ise sanığın gerçekleri saptırdığını öne sürerek adaletin yerini bulmasını talep etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Damadını 15 yerinden bıçaklamıştı savunması şaşkınlık yarattı:12 kez kalp krizi geçirmişim…

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz