1. Haberler
  2. Gündem
  3. Davutoğlu ve Dervişoğlu’ndan ortak basın toplantısı!

Davutoğlu ve Dervişoğlu’ndan ortak basın toplantısı!

featured
service

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, toplantının açılışında, “Gelecek Partisi’ni kendimizden uzak görmüyoruz. Sayın Dervişoğlu ve İYİ Parti’nin gösterdiği destek için teşekkür ediyorum” dedi. Davutoğlu, siyasi işbirliklerinin önemine vurgu yaparak, partiler arası diyalog ve işbirliğinin demokratik süreçler için kritik olduğunu belirtti.

Gelecek Parti’den “AK Parti’ye katılacaklar” iddiasına yanıt

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ülkenin mevcut ekonomik durumuna dikkat çekerek, “Üreten herkesin zarar ettiği ama bankaların kar ettiği bir ülkede yaşıyoruz maalesef” dedi. Dervişoğlu, ekonomik eşitsizliğin giderilmesi ve üreticilerin desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Müsavat Dervişoğlu: ”Matbuat hiçbir sebeple tahakküm ve nüfuza tabi tutulamaz”

Dervişoğlu, Anayasa Mahkemesi’nin kararlarının uygulanmaması durumunda TBMM’nin zor durumda olduğunu vurgulayarak, “AYM’nin kararının uygulanmadığı yerde TBMM zor durumdadır. Aymaz bir durum söz konusudur” şeklinde konuştu. Ayrıca, Can Atalay’ın mecliste yemin edip, o sıralarda oturması gerektiğini belirten Dervişoğlu, geçmişte uygulanan yanlış kararlara son verilmesi ve hakkın teslim edilmesi gerektiğini ifade etti.

Davutoğlu: Erdoğan-Özel görüşmesi sürdürülmeli

Davutoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu ile düzenlediği ortak basın açıklamasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. AK Parti’ye katılacakları yönünde bir süredir dolaşan iddialara ilişkin konuşan Davutoğlu, şunları söyledi:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Davutoğlu ve Dervişoğlu’ndan ortak basın toplantısı!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz