1. Haberler
  2. Gündem
  3. “Değerli dostlarımız” demişti! AKP’li Ensarioğlu ve Narinin tutuklu amcası aynı karede iddiası! – Ankaragündem

“Değerli dostlarımız” demişti! AKP’li Ensarioğlu ve Narinin tutuklu amcası aynı karede iddiası! – Ankaragündem

featured
service

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran soruşturmasında ilk tutuklanan isim, amcası Salim Güran oldu. Narinin cansız bedenini dere yatağına gömen Nevzat Bahtiyar, Narin’in cansız bedenini Salim Güran’ın kendisine verdiğini iddia etmişti. Amca Güran ile AKP Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun Meclis’te iktidar kulisinde çay içtiği anlara ait olduğu iddia edilen fotoğraf karesi ortaya çıktı. Söz konusu fotoğrafta Ensarioğlu ve Güran olduğu iddia edilen kişi ile birlikte dört kişinin daha yer aldığı görüldü.

Fotoğrafın yanı sıra tutuklu amca ve AKPli milletvekili Ensarioğlu’nun bir araya geldiği iddiası da Ensarioğlu’nun geçtiğimiz yıl yaptığı bir  paylaşım ile güç kazandı. Ensarioğlu 27 Aralık 2023 tarihinde yaptığı paylaşımda, Salim Güran’ın kendisini ziyaret ettiğini yazdığı görüldü.

Ayrıca AKP’li Ensarioğlu’nun yaptığı paylaşımda ve sosyal medyada dolaşıma sokulan fotoğraf arasındaki kıyafet benzerliği de dikkat çekti.

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, bir canlı yayında 8 yaşındaki Narin Güran’ın katledilmesine ilişkin soruları yanıtlarken, aileyle 40 yıllık dostluğunun bulunduğunu söyleyerek, tepki çeken ifadeler kullanmıştı. Ensarioğlu, “Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü aile, bizim dostlarımızdır” demişti.

 

Kaynak: HABER MERKEZİ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Değerli dostlarımız” demişti! AKP’li Ensarioğlu ve Narinin tutuklu amcası aynı karede iddiası! – Ankaragündem
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz