1. Haberler
  2. Gündem
  3. Demet Akalın’ın ‘Narin’ tepkisine Müge Anlı’dan yanıt – Ankaragündem

Demet Akalın’ın ‘Narin’ tepkisine Müge Anlı’dan yanıt – Ankaragündem

featured
service

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kayıp 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları 13’üncü gününde devam ediyor. Şarkıcı Demet Akalın, bugün yeni sezona başlayan Tatlı Sert programında Müge Anlı’nın Narin Güran konusunu işlememesi sebebiyle tepki gösterdi.

Akalın yaptığı paylaşımda, “Müge Anlı neden narini işlemiyorsun? Neden? Ölüyoruz meraktan sen de işlemezsen vay halimize” dedi.

Müge Anlı da, Narin Güran’ın durumunu programa taşıyıp taşımayacağı konusunda bir açıklama yaptı. ATV’de Kahvaltı Haberleri programına konuk olan Anlı, konuyla ilgili “Biliyorum herkes Diyarbakır’da kaybolan Narin ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordu. Eğer yayın yasağı getirilmeseydi anne ve baba da bizimle beraber stüdyoda olacaktı ama yayın yasağından dolayı bu konuyu irdeleyemesek de gelişmeler oldukça ekran başından izleyicilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Bunun da haberini vermiş olayım” dedi.

Türkiye günlerdir Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde Kur’an kursundan çıktıktan sonra kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’dan gelecek haberi beklerken bugün yaşanan gelişmede gözaltına alınan amca Salim Güran tutuklanmak üzere mahkemeye sevk edildi.

Arama çalışmalarında bölgede ekili mısır ve buğday biçili tarlaların olduğu bölgeye gelen çok sayıda ekip, iz arama köpekleri ve iş makineleriyle çalışma başlattı.

Kaynak: HABER MERKEZİ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Demet Akalın’ın ‘Narin’ tepkisine Müge Anlı’dan yanıt – Ankaragündem
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz