1. Haberler
  2. Gündem
  3. Demet Sağıroğlu’ndan Metin Arolat iddiası – Ankaragündem

Demet Sağıroğlu’ndan Metin Arolat iddiası – Ankaragündem

featured
service

İstanbul Kozyatağı’nda bir otelde sahne alan şarkıcı Metin Arolat, şarkı söylerken bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Kalp masajı yapılan 52 yaşındaki şarkıcı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Haberi alır almaz hastaneye koşan Demet Sağıroğlu, duygusal anlar yaşadı.

Ünlü sanatçının vefat haberini alan sanatçı dostu Demet Sağıroğlu hastaneye ilk gelen isimlerin başında geldi. Arolat’ın son anlarını anlatan Demet Sağıroğlu hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada “Çok yakın arkadaşımdı. Çok sevdiğim özel bir kardeşimdi. Yine rejim yapıyormuş. Bizde hep vardır ölüm diyetleri. Herhalde kalbi kaldırmadı. Gülerek gitti. Menajeri öyle söyledi. Çok neşeliymiş. Benim de bugün bir şarkım çıktı, onu paylaşmış. Kaç aydır konuşmuyorduk. Onu paylaşmış hatta DM’den bana komik bir şeyler yazmış” dedi.

Arolat’ın annesinin geçtiğimiz yıllarda yaşamını yitirdiğini söyleyen Sağıroğlu, “Ailesi İzmir’deymiş. İstanbul’da ailesi yok. Birkaç sene önce annesini kaybetmişti. Onun da ağırlığı vardı üstünde. Menajeri ile güle oynaya gelmişler işe. Sahnede bir ara kötü olmuş. Sahneye çıktıktan 20 dakika sonra arka tarafa gitmiş. Orada gömleğini çıkarmış. Sonrasında kolum uyuşuyor falan demiş. Bakmışlar orada, sonra verin gömleğimi iyiyim ben, demiş. Çıkmış sahneye tekrar. Sonrasında sahnede tekrar yere yığılmış. Orada bir hemşire varmış. Hemşire onu yan yatırmış. Hemen ambulans çağırmışlar. Ambulans gelene kadar kalbi durmuş. Ambulansta çalıştırmışlar. Sonra yolda bir daha kalbi durmuş. Çalıştığı yer buraya çok yakındı. Çalıştırmamışlar kalbini. Sevenlerine sabır dilerim. Güzel bir yere gittiğini düşünüyorum, Metin güle güle gitmiş çünkü. Her zamanki güleç yüzü ile. Mekanı cennet olsun” dedi.

Kaynak: Ankaragündem.com

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Demet Sağıroğlu’ndan Metin Arolat iddiası – Ankaragündem
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz