1. Haberler
  2. Gündem
  3. Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’ya Ateş Püskürdü: ‘Bu Fotoğraf Normal Mi?’

Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’ya Ateş Püskürdü: ‘Bu Fotoğraf Normal Mi?’

featured
service

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal medyadaki “Selin Ciğerci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla evlat edindi” iddialarına yönelik açıklama yaptı. Selin Ciğerci ve evlat edinme konusunda resmi herhangi bir başvurusunun olmadığı ve iddianın gerçek dışı olduğu ifade edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da Ciğerci hakkında ‘Çocuğun soybağını değiştirmek, 18 yaşından küçük bireylerin insan ticareti ve bir kısım suçlar’ iddiasıyla soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra sosyal medya hesabından kızını paylaşmalarının ardından tepkiler çığ gibi yağdı. Eski manken Deniz Akkaya’da Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’yı paylaşımlarının ardından hedef aldı.

Son olarak Deniz Akkaya, Selin Ciğerci’nin kızı ve eski eşinin olduğu bir pozu paylaşmasını gündeme getirdi. Baba kızının yatakta oyun oynarken çekilmiş karesine “Ben aslında sizi anlıyorum çünkü siz anne ve baba olmanın ne demek olduğunu gerçekten bilmiyorsunuz öyle bir niyetle de bu çocuk satın alınmadı para verilerek. Pek tabii ki bu çocuk büyüdüğü zaman gerçek annesini arayacak zor bir hayat zor sınavlar bekliyor masum bebeği.. Ancak soruyorum iç çamaşırı diyemeyeceğim resmen donla yatakta sereserpe yatıyorsun çocukta cinsel organının üstünde oturuyor. Şimdi soruyorum bu fotoğrafı normal mi?” yorumunu yaptı.

Bu yorumlara tepkiler gelirken bazı takipçiler de çirkin yorumlar da bulundu. Gökhan Çıra ise en sonunda kızıyla pozlarını paylaşarak söylenenlere ateş püskürdü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deniz Akkaya, Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra’ya Ateş Püskürdü: ‘Bu Fotoğraf Normal Mi?’
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz