Deniz Akkaya’ya 4.5 yıla kadar hapis istemi – Ankaragündem

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deniz Akkaya ile Efe Önbilgin’le evliliğinden dünyaya gelen kızı Ayşe Önbilgin arasındaki ‘saldırı’ soruşturmasında Deniz Akkaya hakkında iddianame hazırladı.

Akkaya, telefonuna el koyduğu Ayşe tarafından saldırıya uğradığını ve balkona kilitlendiğini söylemiş ve polis ekiplerince kurtarıldığını açıklamıştı.

Akkaya paylaşımında “Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurt dışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kilitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında bir de hızını alamayıp bana itibar suikastı yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin” demişti.

Devlet korumasına alınan ve sonrasında babası Efe Önbilgin’e teslim edilen Ayşe Önbilgin, annesiyle yaşadığı tartışma sonrası Akkaya’nın kendisini önce boğazını sıkarak darp ettiğini ardından çantasında bulunan termosu kendisine fırlattığını anlatmıştı.

Deniz Akkaya ise, kızının kendisini balkona kilitlediği ve hürriyetini kısıtladığını ifade etti. Tarafların birbirlerinden şikayetçi olmaları üzerine hem Deniz Akkaya’nın hem de kızının şüpheli olduğu iki soruşturma başlatılmıştı.

Sabah’tan Deniz Yusufoğlu’nun haberine göre İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin Deniz Akkaya’nın şüpheli olduğu soruşturmayı tamamladı. Deniz Akkaya’nın kızına karşı, ‘Altsoya karşı silahla kasten yaralama’ suçunu işlediği iddiasıyla iddianame düzenledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deniz Akkaya’ya 4.5 yıla kadar hapis istemi – Ankaragündem

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz