1. Haberler
  2. Gündem
  3. Deprem Kahini ”Yine Türkiye’yi vuracak” Diyerek Tehlikeli Bölgeyi Açıkladı:

Deprem Kahini ”Yine Türkiye’yi vuracak” Diyerek Tehlikeli Bölgeyi Açıkladı:

featured
service

“Deprem kahini” lakaplı ünlü deprem uzmanı Hoogerbeets’in şirketi Solar System Geometry Survey (SSGEOS) sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda bu sefer İç Anadolu Bölgesi için uyardı. Paylaşımda, 7.7 ve 7.6’lık depremler sonrası önümüzdeki günlerde İç Anadolu’da daha güçlü bir artçı sarsıntı meydana gelebileceği belirtildi.

Öte yandan Hoogerbeets, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada da mart ayının ilk haftasına dikkat çekerek yeni bir deprem olabileceğini iddia etmişti. Söz konusu dönemde, Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin yakınlaşacağını söyleyen Hoogerbeets, bunun büyük depremlere neden olabileceğini savunarak, “Mart ayının ilk haftası çok kritik. 2’sinde kritik gezegen geometrisinin yakınsamasını görüyoruz. Bu çok önemli olacak. Ayın 2’sinde 9 saat içerisinde Dünya’yı da içeren bir gezegensel kavuşum olacak. Bu Dünya, Merkür ve Satürn olacak.

Kahramanmaraş merkezli depremleri önceden tahmin ettiğini iddia eden ve “Deprem Kahini” lakabıyla bilinen Frank Hoogerbeets, son zamanlarda sosyal medya hesabından yaptığı tutmayan tahminleri nedeniyle de sıkça eleştiriliyor.. Bu eleştirilerin ardından Hoogerbeets’in itibarı iyiden iyiye sarsılmış durumda ve birçok kişi tarafından “sahtekar” olarak nitelendiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deprem Kahini ”Yine Türkiye’yi vuracak” Diyerek Tehlikeli Bölgeyi Açıkladı:
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz