1. Haberler
  2. Gündem
  3. Deprem Uzmanı Naci Görür o ile dikkat çekti! O ilde deprem riski bulunuyor!

Deprem Uzmanı Naci Görür o ile dikkat çekti! O ilde deprem riski bulunuyor!

featured
service

Prof. Dr. Naci Görür, depremin anlık bir olay olmadığını ve sürekli bir tehdit olarak kabul edilmesi gerektiğini belirtti. Depremin binlerce yıldır var olduğunu ve gelecekte de devam edeceğini vurgulayan Görür, korku ve endişe ile sorulan “Deprem olacak mı? Ne zaman olacak?” gibi soruların yanlış olduğunu söyledi. Bu soruların yerine, depreme karşı sürekli hazırlıklı olunması gerektiğini belirtti.

Deprem Sürekli Bir Tehdit

( = window. || []).push({});

Manisa Genç İş İnsanları Derneği (MAGİAD) tarafından düzenlenen ‘Manisa Depreme Hazır mı?’ panelinde konuşan Görür, bölgenin deprem tehlikesine karşı acil önlemler alınması gerektiğini vurguladı. Görür, Manisa’da 7.0 büyüklüğünde bir deprem beklediklerini ifade etti.

Görür, depreme karşı alınabilecek en etkili önlemin, ileri teknoloji ülkelerinde olduğu gibi bilimin egemen olduğu, depreme dayanıklı kentler oluşturmak olduğunu söyledi. Depreme dayanıklı kentlerin inşası için bilimsel ve teknolojik çözümlerin kullanılmasının şart olduğunu vurguladı. Bu sayede can ve mal kaybının en aza indirilebileceğini belirtti.

Manisa İçin Deprem Uyarısı

Manisa’nın deprem riskine dikkat çeken Görür, bölgenin tarihinde birçok büyük depremin yaşandığını hatırlattı. Olası bir depremde, Manisa’da ciddi can ve mal kaybı yaşanabileceğini belirtti. Bu nedenle, Manisa’nın depreme hazırlıklı olması gerektiğini vurguladı. Görür, 7.0 ve daha büyük bir depremin beklendiğini ve halkın bilinçlenmesi gerektiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Deprem Uzmanı Naci Görür o ile dikkat çekti! O ilde deprem riski bulunuyor!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz