1. Haberler
  2. Gündem
  3. Depremin yıktığı binaya 6 ay sonra elektrik faturası

Depremin yıktığı binaya 6 ay sonra elektrik faturası

featured
service

Mülk sahipleri bu duruma tepki gösterirken, enerji şirketi yetkilileri, 25 Mayıs 2023 tarihli yönetmelikte deprem anına kadar ve öncesine ait elektrik bedellerinin Bakanlıkça ödeneceğini belirtildi.

Galeri Sitesi’nin alışveriş merkezinde işlettiği sinema salonunu kaybeden ve 3 gün önce kendisine SMS yolu ile ilk okuma tarihi 11.01.2023, son okuma tarihi 09.04.2023 tarihi olan ve son ödeme tarihi 31.08.2023 olan 36.76 TL’lik fatura gönderilen Abdulkadir Aydın, kendilerine sadece fatura geldiğini Bakanlığın ödeyeceğine dair ayrıca bir mesajın gelmediğini söyledi. Aydın, şunları söyledi:

“Altı aylık süre zarfında Galeria Sitesi komple yıkıldı. Yıkık olan bir yere altı ay sonra elektrik faturası gönderildi. Altı ay sonra Galeria Sitesi sakinlerine gönderilen mesaja bakın. Bu tür hataların yapılmaması gerekiyor. Bugüne kadar herhangi bir katkı sunmamakla birlikte altı ay sonra elektrik faturasının gönderilmesi düşündürücüdür. Yani düşünsenize bu kadar mağduriyetten sonra altı ay sonra siz elektrik faturası gönderiyorsunuz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Depremin yıktığı binaya 6 ay sonra elektrik faturası
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz