1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dervişoğlu’ndan Cumhuriyet İttifakı’na çözüm süreci tepkisi: Spekülasyona alet olmak istemiyoruz

Dervişoğlu’ndan Cumhuriyet İttifakı’na çözüm süreci tepkisi: Spekülasyona alet olmak istemiyoruz

featured
service

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Türk siyasetindeki melezleşmeye dikkat çekerek, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçtiğimiz andan itibaren Türk siyasetinde bir melezleşmenin olduğuna dair önemli emareler görüyoruz. Siyasi partiler kendilerine has, özgün kimliklerini muhafaza edebildikleri müddetçe millete umut veren kurumlardır” ifadelerini kullandı.

Demokrat Parti’nin bu misyonu yerine getirdiğini belirten Dervişoğlu, “Bizim açımızdan bakıldığında son derece önemsenecek, son derece fikirlerine ve vizyonlarına itibar edecek bir kurum olduklarına dair zerrece kuşkumuz yoktur, hatta umudumuz vardır” dedi.

Dervişoğlu’ndan Bahçeli’ye ‘tokalaşma’ eleştirisi: Hangi amaçla DEM’e el uzattıklarını biliyoruz

Yeni çözüm süreci iddiaları üzerine konuşan Dervişoğlu, “Konuyla alakalı rivayetler muhtelif. Sayın Bahçeli’nin DEM’e uzatılmış bir eli var. Ama burada enteresan şey şu, sayın Bahçeli Tayyip Bey’in konuşmasından etkilenip durumdan vazife çıkarmak suretiyle el sıkma olayını yaşadığını ifade etti. Benim tarafımdan bakıldığında DEM’e uzatılmış el, belki Devlet Bahçeli tarafından uzatılmıştır ama o elin asıl sahibi Recep Tayyip Erdoğan’dır” ifadelerini kullandı. Olası bir çözüm sürecinin başlaması üzerine Dervişoğlu, “Afaki yorumlarda bulunmak istemiyorum. O söyledikleriniz sosyal medyada, gazete sayfalarında ve televizyon yorumlarında tartışılıyor. Resmi bir açıklama olmadığı müddetçe bir spekülasyona alet olmak istemiyoruz ama değerlendirmemizi de yapıyoruz tabii” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dervişoğlu’ndan Cumhuriyet İttifakı’na çözüm süreci tepkisi: Spekülasyona alet olmak istemiyoruz
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz