1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dilan Polat-Banu Parlak soruşturmasında flaş gelişme! Dilan Polat’ın kızının söylediği o cümleden sonra…

Dilan Polat-Banu Parlak soruşturmasında flaş gelişme! Dilan Polat’ın kızının söylediği o cümleden sonra…

featured
service

Ancak son zamanlarda bir araya gelerek yaşadıkları zorlukları paylaştıklarını ifade etti. Parlak, özellikle Dilan Polat’ın kızının kendisine “Banu abla, annem senin kurşunlandığın gün çok ağladı.” dediğini ve bu sözlerin kendisini etkilediğini aktardı.

Parlak, avukatıyla yaptığı değerlendirme sonucunda, olayı doğrudan şahısların kendisinden dinlemeye karar verdiklerini belirtti. Bu süreçte Dilan ve ailesinin böyle bir eylemde bulunmayacağına kanaat getirdiğini dile getirdi. Bu nedenle, Polat çifti hakkındaki şikayetinden vazgeçtiğini açıkladı. Parlak, umarım adaletin yerini bulacağını ifade ederken, ayrıca Polat çiftinin tutuklanmasının sebebinin kendisi olmadığını vurguladı.

Hatırlanacağı üzere, İstanbul Bahçelievler’deki güzellik merkezi 1 Ekim 2023 tarihinde motosikletli şüpheliler tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Olaya ilişkin hazırlanan iddianamede, Dilan ve Engin Polat çiftinin ‘azmettirme’ suçundan cezalandırılması talep edilmişti. Ancak Banu Parlak’ın şikayetini geri çekmesiyle dava sona erdi. Davanın son duruşması geçtiğimiz ay Küçükçekmece Adliyesi’nde görülmüştü. Davada sanıklar Dilan, Engin ve Sezgin Polat ile müşteki Banu Parlak hazır bulunmuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilan Polat-Banu Parlak soruşturmasında flaş gelişme! Dilan Polat’ın kızının söylediği o cümleden sonra…
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz