1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dilan Polat’ın sağlık sorunları tahliye getirecek mi? Adli Tıp Kurumu’na götürüldü

Dilan Polat’ın sağlık sorunları tahliye getirecek mi? Adli Tıp Kurumu’na götürüldü

featured
service

Geçtiğimiz günlerce Polat’ın avukatı, cezaevinde sinir krizi geçirip kendine zarar verdiği için müvekkilinin sağlık sorunları nedeniyle cezaevinde kalmasının elverişli olmadığı gerekçesiyle savcılığa dilekçe verip tahliye talebinde bulunmuştu.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ise cezaevi koşullarının Polat’ın sağlık durumu açısından tehlike arz edip etmediği konusunda Adli Tıp Kurumu’na sevk ederek rapor talep etmişti.

Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre; Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Dilan Polat, bu sabah saat 10.00’da Jandarma ekipleri tarafından Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polat, burada yaklaşık 1.5 saat süreyle muayene edildi ve sağlık raporları incelendi.

Polat’ın yaklaşık iki hafta önce cezaevinden tam donanımlı bir devlet hastanesine götürüldüğü ve burada tam muayeneden geçip tahlillerinin yapıldığı öğrenildi. Adli Tıp Kurumu’ndaki heyet de bu raporları inceledi ve ardından kendi muayenesini gerçekleştirdi. Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerin ardından Dilan Polat yeniden cezaevine götürüldü.

Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanacak rapor, soruşturma dosyasına gönderilecek. Bu rapora göre, Dilan Polat’ın sağlık sorunlarından dolayı tahliye edilip edilmeyeceği de belirlenecek.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu’nun tarafından yapılan soruşturma kapsamında Dilan Polat ve Engin Polat’ın aralarında bulunduğu 12 şüpheli 5 Kasım 2023 günü tutuklanarak Marmara Cezaevine gönderilmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilan Polat’ın sağlık sorunları tahliye getirecek mi? Adli Tıp Kurumu’na götürüldü
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz