1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dilan Polat’ın tahliye sonrası ilk günü: Cezaevine gitti

Dilan Polat’ın tahliye sonrası ilk günü: Cezaevine gitti

featured
service

Dilan Polat için tahliye kararı

Tahliye kararı, Mali Suçları Araştırma Kurulu’nun (MASAK) hazırladığı raporun ardından alındı. Rapora göre, Dilan Polat’ın suç unsuru taşıyan bir faaliyette bulunmadığı ve yalnızca reklam yüzü olarak görev yaptığı belirtildi. Bu rapor, Polat’ın tahliye sürecinin önünü açtı.

Tahliye kararının ardından, Dilan Polat İstanbul’dan beraberinde iki çocuğu ve kardeşi Sıla Doğu ile birlikte Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu’na gitti. Polat, burada eşi Engin Polat ile yaklaşık 1 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Polat’ın, görüşme sırasında kayınpederi Sezgin Polat ile de bir araya geldiği öğrenildi.

Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu, cezaevi çıkışında gazetecilere yaptığı kısa açıklamada, “Çok mutluyuz. İlk kez bugün birbirlerini gördüler. Çok mutlu oldular.” dedi. Ancak Doğu, gazetecilerin “Engin Polat’ın durumu nasıl?” sorusuna, “Engin’in durumu hiç iyi değil.” yanıtını verdi. Dilan Polat ise cezaevinden çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı ve gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Dilan Polat’ın dışarıdaki ilk günü: Engin Polat’ı ziyaret etti, arabada ağladı (Hukukçular tahliyeye giden süreci anlattı) - 8

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilan Polat’ın tahliye sonrası ilk günü: Cezaevine gitti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz