1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dilan Polat’ın tahliye talebine ret: Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne yatırılacak

Dilan Polat’ın tahliye talebine ret: Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne yatırılacak

featured
service

Dilan Polat’ın sağlık sorunları tahliye getirecek mi? Adli Tıp Kurumu’na götürüldü

Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporda, Dilan Polat’ın psikolojik değerlendirmesi yapıldı ve hastaneye yatırılmasının gerekli olduğuna karar verildi. Bu karar doğrultusunda Polat, istemese de savcılık kararı ile Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi görecek. Polat burada en az 3 ay sürecek tedavisinin ardından cezaevine geri dönecek.

Yetkililer, bu kararın infazın ertelenmesi anlamına gelmediğini vurguladı. Polat, tedavi sürecinin ardından cezaevine geri dönecek. Yani, bu süreçte cezasının infazı devam edecek, ancak tedavi göreceği için bir süreliğine hastanede kalacak. Tedavi sonrasında ise cezasını çekmeye kaldığı yerden devam edecek.

Dilan Polat’ın cezaevinde eşi Engin Polat ile yaptığı telefon görüşmesinde, “İntihar edeceğim Engin” dediği ve bu nedenle cezaevi yönetiminin önlem aldığı iddia edilmişti. Bunun ardındansa kendine cezaevinde zarar verdiği öne sürülmüştü.

Polat çiftinin avukatı Osman Eryiğit, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu tür manipülasyonlara itibar edilmemesini ve Polat’ın güçsüz olmadığına dair açıklamalarda bulundu.

Tutuklu bulunmadan önce Çekmeköy’de oturan Dilan ve Engin Polat çifti, komşularıyla yaşadıkları kavga nedeniyle bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Dilan Polat, hakaret veya tehdit etmediğini belirtirken, Engin Polat eşini korumak için karşı tarafa saldırdığını kabul etti. Polat çifti, müştekilerle uzlaştıklarını dile getirdi ve müşteki avukatları mahkemeye şikayetten vazgeçtiklerini bildirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dilan Polat’ın tahliye talebine ret: Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne yatırılacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz