1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dışişleri Bakanı Fidan’dan Filistin Açıklaması: “Filistin’deki Bıçak Sırtı Duruma ve Bunun Tehlikeli Sonuçlarına Odaklanmalıyız”

Dışişleri Bakanı Fidan’dan Filistin Açıklaması: “Filistin’deki Bıçak Sırtı Duruma ve Bunun Tehlikeli Sonuçlarına Odaklanmalıyız”

featured
service

“Geçtiğimiz Kasım ayından bu yana İsrail’in soykırımını durdurmak ve Filistinli sivillere yönelik devam eden saldırılar konusunda uluslararası farkındalığı arttırmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Bu hafta mümkün olan her fırsatta karşı karşıya olduğumuz tehlikelere dikkati çekmeye ve bu çılgınlığı durdurmak için elimizdeki imkanları seferber etmeye çağırıyoruz. Bu hafta toplantılarımız ve ikili görüşmelerimiz sırasında Filistin’deki bıçak sırtı duruma ve bunun tehlikeli sonuçlarına odaklanmalıyız.

İsrail yanlısı yayın organları tarafından üretilen dezenformasyona karşı koymalıyız. Bu tür yanlış anlatılar işgali derinleştirmek için kullanılmaktadır. Uluslararası hukuk bizim yanımızdadır. Bugün, ortak çabalarımız ve Filistinlilerin direnci sayesinde Filistin’in Genel Kurul’da bir sandalyesi var.”

Kaynak: ANKA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Dışişleri Bakanı Fidan’dan Filistin Açıklaması: “Filistin’deki Bıçak Sırtı Duruma ve Bunun Tehlikeli Sonuçlarına Odaklanmalıyız”
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz