1. Haberler
  2. Gündem
  3. Diyarbakır’da Fuhuş Operasyonu: 7 Şüpheli Tutuklandı

Diyarbakır’da Fuhuş Operasyonu: 7 Şüpheli Tutuklandı

featured
service

Diyarbakır’da gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda, gözaltına alınan 10 şüpheliden 7’si tutuklandı. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı ekipler, fuhuş çetesine yönelik 2 aylık teknik takip çalışmaları sonrasında bu önemli operasyonu gerçekleştirdi.

Yürütülen çalışmalarda, lüks plazalarda fizyoterapi merkezi, güzellik ve masaj salonları adı altında fuhuş yapıldığı, internet üzerinden reklam veren masaj salonlarına yapılan telefon görüşmelerinde şifreli konuşmalar ile randevu düzenlendiği belirlendi.

Polis, fuhşu “özel terapi” diyerek adlandıran çete üyelerinin, müşterilerini özel odalarda ağırladığını tespit etti ve toplamda 33 ayrı olayı kayda geçirdi.

Ayrıca, bu suç çetesinin silahlı saldırı ve yaralama gibi olaylara da karıştığı belirlendi. Güvenlik kamerası kayıtlarında, plazaya giden 3 kadından birinin, güzellik merkezinin kapısına ateş açtığı görüldü. “Baypas” adıyla düzenlenen operasyonla 10 şüpheli gözaltına alındı. Güzellik ve masaj salonları ise mühürlenerek faaliyetlerine son verildi, işletmelere yüksek miktarda idari para cezası kesildi.

Emniyet işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi ve hakimlikçe 7 kişi tutuklandı. 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. TCK’nin 282. maddesi uyarınca fuhşa teşvik ve aracılık gibi suçlarla ilgili incelemelere tabi tutulan şüphelilerin mal varlıkları da mercek altına alındı.

Yapılan titiz araştırma neticesinde 6 zanlının toplam değeri 10 milyon 700 bin lira olan 3 dairesi, 3 aracı, 1 taksi plakası ve 13 banka hesabına el konuldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Diyarbakır’da Fuhuş Operasyonu: 7 Şüpheli Tutuklandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz