Diyarbakırlı Ramazan Hoca cinayetinde şok itiraf: 4 ay önce planlamış…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul’un Fatih ilçesinde, sosyal medyada “Diyarbakırlı Ramazan Hoca” olarak tanınan Ramazan Pişkin’in öldürülmesiyle ilgili davada, sanık Erkan Baykut’un ikinci duruşması gerçekleştirildi. Baykut, suçunu kabul ederek cinayeti aylar öncesinden planladığını ifade etti.

Erkan Baykut, mahkemede savunmasında şunları dile getirdi: “Olaydan üç veya dört ay öncesinde, Ramazan Pişkin’in sosyal medyada paylaşılan videolarını izledim. Birkaç gün öncesinde ise kendisini dükkanın önünde gördüm. Videoları izledikten sonra cinayeti kafamda planladım. Planı dört ay önce yapmıştım.” Baykut, olaydan dört veya beş gün önce babasının iş yerine yakın bir yerde Pişkin’i gördüğünü belirterek, şüphelerinin bu şekilde başladığını ifade etti. “Bana zulmeden insanların yerine kendisini koydum, çünkü onlara benziyordu. O gün uyuşturucu etkisi altındaydım. Bıçağı ise olaydan iki ay önce almıştım, maktulu öldürmek için aldım.”

Mahkeme heyeti, Erkan Baykut’un tutukluluk halinin devamına karar verdi ve sanık avukatının ek savunma hazırlaması için süre talebini kabul ederek duruşmayı erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Diyarbakırlı Ramazan Hoca cinayetinde şok itiraf: 4 ay önce planlamış…

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz